FOK!ster stuurt user foto poes met haar

JedimindhaX heeft vandaag ervaren hoe het is om een ouderwetse DM/PM te krijgen. De FOK!ker trof namelijk een brief van een FOK!ster in zijn brievenbus aan. Hierin bleek een foto van de poes van de anonieme FOK!ster te zitten en een pluk haar.

"Ik besloot gisteren voor de grap een knappe FOK!dame een dm te sturen met de vraag of ik haar anders niet kon klonen, omdat de gedachte dat we nooit seks zouden hebben mij te zeer aan 't hart ging", vertelt hij in zijn KLB-topic. "Ze reageerde hier positief op. Na wat gekkigheden over en weer vroeg ze mijn adres. Ik besloot me niet te laten kennen, en mijn daadwerkelijke adres te geven."

"Vol verwachting klopte vervolgens mijn hart. Ik heb zojuist m'n postvakje geleegd en zie daar, er zat ook nog echt wat in ook", vervolgt hij. "Ietwat angstig opende ik de brief. Wat zou er inzitten? Ik ontvouwde de brief, en opnieuw bleken mijn pogingen tot het scoren bij een sexy kanjer volkomen zinloos geweest..."

JedimindhaX trof namelijk het volgende in de envelop aan:

brief

"Ik was wederom gefopt. Geen kloon, geen niks. Mijn hart lag in duigen", besluit hij. "Ik zal altijd van je blijven houden, knappe kanjer. Ookal hou jij niet van mij."