World of Warcraft: Warlords of Draenor gelanceerd

De vijfde uitbreiding van World of Warcraft, Warlords of Draenor, is zojuist gelanceerd. In deze uitbreiding keren spelers terug naar Draenor, 35 jaar in het verleden. De orcs hebben in deze tijdlijn niet het bloed van Mannoroth gedronken, maar gebruiken de technologie en wapens die Garrosh heeft meegenomen uit het hedendaagse Azeroth. Zij noemen zich de Iron Horde.

De eerste raid, Highmaul, opent pas op 2 december. Het rated PvP-seizoen begint dan ook pas. Blizzard wil mensen namelijk de tijd geven om te kunnen levelen. 

Volgende week viert World of Warcraft ook haar tiende verjaardag. Op vrijdag 21 november begint het anniversary event. Op 5 januari is het afgelopen. In voorgaande jaren deed Blizzard niet zo heel veel: je kreeg een pet of een andere grappige item. Deze keer pakt Blizzard groot uit. 

World of Warcraft 10th Anniversary

  • Molten Core voor 40 personen! Waarschijnlijk blijft deze raid beschikbaar tot 5 januari. Molten Core is bedoeld voor level 100-spelers. Gamers die de raid afmaken krijgen een Core Hound-mount en een level 100 raid finder-niveau helm. 
  • Je kunt ook de oude, glorieuze PvP-dagen herleven in een Team Deathmatch-battleground gebaseerd op Southshore vs. Tarren Mill. Winnen levert je een titel op: Tarren Mill Terror voor de Alliance, of Southshore Slayer voor de Horde. Er zijn twee brackets: level 90-99 en level 100. Ook deze battleground is tijdelijk. 

Veel plezier met de vele disconnects, loading screens, energiedrankjes/koffie en Realm Firsts!