Snooki is klaar voor einde realityshow

Snooki is blij dat ze binnenkort niet meer dagelijks wordt gevolgd door camera's. De realityster en haar collega Jwoww, die bekend werden door de realityserie Jersey Shore, willen niet meer alles delen met de wereld nu ze moeder zijn. "We hebben nu allebei kinderen en we willen die niet op televisie zien opgroeien", zegt Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heet, in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight.

Toch is het afscheid van de realityserie Snooki & Jwoww ook moeilijk. "Het is dubbel. We wilden altijd onze eigen show en we hadden nooit verwacht dat MTV ons vier seizoen zou geven. We zijn heel erg dankbaar en gezegend met de kansen die we hebben gekregen." De laatste reeks wordt vanaf woensdag uitgezonden in de Verenigde Staten.

De 26-jarige Snooki beviel in september van haar tweede kind, dochter Giovanna. Tot nu toe vindt de realityster het best makkelijk. "Ze is net geboren, dus het enige wat ze doet is poepen en slapen", zegt Snooki, die met haar verloofde Jionni LaValle ook een 2-jarige zoon heeft. "Als ze eenmaal begint te kruipen en actief wordt, dan wordt het een gekkenhuis."

Doordat het koppel twee kleine kinderen heeft, is er volgens de realityster weinig sprake van romantiek. "We slapen niet bij elkaar in bed. Ik slaap met mijn dochter en Jionni slaapt bij Lorenzo. We zien elkaar nooit." Heel erg rouwig is Snooki daar niet om. "Ik ben nog steeds aan het herstellen dus ik moet niets hebben van tijd samen."