Vrouw (31) pijpt slapende kerel

De politie van het Texaanse Williamson County heeft ene Megan Davis Hoelting in de boeien geslagen. De 31-jarige vrouw heeft namelijk ingebroken om de slapende kameraad van haar echtgenoot te pijpen.

Het 'slachtoffer' wist niet wat hij maandag meemaakte. Hij werd ineens wakker omdat hij zijn spermaspeer in een mond voelde. Toen hij het lampje van zijn smartphone aanzette, zag hij de vrouw van zijn mattie op hem zitten met blote tieten.

De man vroeg Hoelting naar huis te gaan, maar zij weigerde. Hierop besloot de man de politie te bellen. Bromsnor was snel ter plaatse om het geile vrouwtje in te rekenen.

Toen de duimschroeven werden aangedraaid, sloeg de vrouw door. Ze bekende te hebben ingebroken in het huis van haar mans vriend. Eenmaal in huis deed ze haar nachtjapon uit en ging met alleen een slipje aan bij hem in bed liggen. Ook gaf ze toe de beste man te hebben gezoend en haar benen om de slapende kerel te hebben gevouwen.

Hoeltind, die deze maand al meerdere keren is opgepakt wegens openbare dronkenschap, diefstal en mishandeling, is opnieuw gearresteerd. Ditmaal moet ze voorkomen wegens inbraak met als doel aanranding. Ze blijft nog wel even vastzitten.

HoeltingDe vrouw in kwestie (foto: Williamson County Sheriff’s Office)