Moslima laat gezin uit de bus zetten

In het Engelse Rotherham (waar anders?) is een gezin uit de bus getrapt omdat ze voor hun dochtertje van iets meer dan een jaar oud, een liedje zongen dat over een varkentje ging. Een moslima die gebruik maakte van dezelfde bus kon dit niet aanhoren, trok de racismekaart en ging tekeer zoals hysterische moslima's dat nu eenmaal kunnen.

De ouders hebben de zware misdaad begaan om Peppa Pig voor hun 15 maanden oude product van hun liefde te zingen. De intolerante relizieke vrouw ging ervan uit dat dit helse nummer aan haar adres gericht was en stapte naar de buschauffeur. Deze kreeg te horen dat het zingende koppel zich schuldig maakte aan racisme.

Meneer de dhimmie buschauffeur ging kritiekloos mee in het verhaal van de moslima en sommeerde het jonge gezin onmiddellijk de bus te verlaten. Nick en Sarah, zoals ze heten, waren totaal overrompeld. Ondanks dat ze niets verkeerd hadden gedaan stond het schaamrood ze op de kaken. Ze hadden het gevoel dat de hele bus beschuldigend richting de twee kafirs keek. Er zat niet anders op dan uit te stappen. Anders zou, aldus de chauffeur, de politie ingelicht worden.