Dronken studente zit vast in glasbak

Chelsie Redwood uit Southampton heeft afgelopen weekend een chanant avontuur beleefd. De 19-jarige studente zat namelijk met haar hoofd vast in een glasbak. De Engelse bleek stomdronken.

Het domme blondje besloot om de reputatie van Engelsen, en studentes in het bijzonder, waar te maken. Na een flink drinkgelag was het nog niet genoeg. Naar verluidt ging Chelsie dan ook naar de glasbak om nog meer drank te vinden.

Helaas voor de niet al te snuggere studente bleek haar kop te dik voor de opening en kwam ze klem te zitten in de glasbak. Hierna rukten spuitgasten massaal uit om de studente uit haar benarde positie te bevrijden. "Dat ga ik dus nooit meer doen", beloofde ze de brandweerman.

De brandweer moest snijapparatuur inzetten om Chelsie uit de glasbak te halen. "Er diende zelfs een speciale ploeg voor opgetrommeld te worden", weet de brandweer volgens Het Laatste Nieuws. "Volgens mij was het studentennacht en stond ze daar al een tijdje. Er stonden heel wat vrienden rond haar en ze voelde zich naar eigen zeggen heel beschaamd."