Wijnaldum moet MRI-scan ondergaan

Georginio Wijnaldum ondergaat maandag een MRI-scan aan zijn knie. Bij PSV is men bezorgd over de klachten die de middenvelder heeft.

Na de training van zaterdag moest Wijnaldum afhaken bij het Nederlands elftal. De international had al een aantal dagen last van zijn knie, en zaterdag werden de klachten serieuzer. Vorig seizoen stond Wijnaldum liefst zeven maanden buitenspel door een rugblessure.

Bij PSV maakt men zich daarom zorgen en maandag wordt een MRI-scan van de knie gemaakt, schrijft De Telegraaf. Een nieuwe blessure voor Wijnaldum zou een flinke tegenvaller zijn, aangezien de ziekenboeg van de Eindhovense club al redelijk vol zit.

Momenteel kan PSV al niet beschikken over Memphis Depay, Oscar Hiljemark, Abel Tamata en Stijn Schaars, die zich al geruime tijd in de ziekenboeg bevinden. Jeffrey Bruma, Joshua Brenet en trainer Phillip Cocu zijn de komende wedstrijd afwezig vanwege een schorsing.

Georginio Wijnaldum kwam vrijdag niet in actie in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan (3-1). Tot nu toe speelde hij dertien interlands, waarvan tien dit kalenderjaar. Op het WK in Brazilië was de middenvelder iedere wedstrijd van de partij en hij scoorde zelfs in de troostfinale tegen het gastland.