Man loopt 17 uur rond met kloppende roede

Jason Garnett uit North Yorkshire heeft dit weekend een hachelijk avontuur beleefd. De 23-jarige Engelsman heeft maar liefst zeventien uur rondgelopen met een kloppende roede. Uiteindelijk moest een dokter eraan te pas komen hem van zijn erectie af te helpen.

De beste man werd vrijdagochtend rond 9 uur wakker met zijn spermaspeer in opperste staat van paraatheid. Omdat hij wel vaker last heeft van een langdurige stijve, schonk hij er verder geen aandacht aan. Toen zijn lid tijdens het verorberen van de middagbammetjes nog steeds fier overeind stond, maakte hij zich toch wat zorgen.

Garnett besloot een joggingbroek aan te trekken en een ommetje te maken. Maar ook dit mocht niet baten. Na een stijfje van maar liefst acht uur, schakelde hij zijn flatgenoot in.

Toen de kamergenoot eenmaal de ernst van de situatie doorhad, besloot de jongeman naar het ziekenhuis te gaan. Hier werd priapisme geconstateerd, een urenlange, pijnlijke erectie. De dokter haalde een spuit tevoorschijn en haalde maar liefst 1,1 liter bloed uit Jasons paarsgepunte lans.

De arts had er maar liefst 24 steken voor nodig om raak te prikken. "De dokter in mijn jongeheer te zien steken was een verschrikkelijke ervaring", aldus Jason. "De pijn was 10 uit 10." Na zeventien lange uren verkeert de sabbelsabel inmiddels weer in slappe toestand.