Lekker wijf naakt in stadion

De politie van Melbourne heeft zaterdag ene Heather McCartney in de boeien geslagen. De 26-jarige Schotse ging na het laatste fluitsignaal van de voetbalfinale in het stadion uit de kleren.

Afgelopen weekend bood het stadion van Melbourne plaats aan de AFL Grand Final, hét voetbalhoogtepunt van het jaar. Ook de rondborstige blondine woonde de wedstrijd bij. Compleet met Hawthorn-sjaal nam zij plaats in de skybox.

Direct na de wedstrijd trok de jongedame, beter bekend als naaktmodel Eva Darling, al haar kleren uit. Vanachter het raam zweepte zij het publiek op. Tientallen supporters keken hierbij geschokt toe.

Net toen McCartney uit de skybox wilde klimmen de tribune op, kwam de politie binnen. De stripster weigerde zich echter over te geven. Het dronken blondje begon namelijk de agenten te bijten en te slaan met haar hoge hakken. Uiteindelijk wist men haar toch te overmeesteren.

Gisterochtend moest het vrouwtje voor de rechter verschijnen. Ze verdedigde zich door te bekennen dat ze onder invloed was van drank en zware medicijnen. De rechter heeft haar een boete van 300 Australische dollar opgelegd.