'Entourage Chris Brown zorgt voor steekpartijen'

Het lijkt erop dat de entourage van Chris Brown wel erg vaak op plekken komt waar mensen worden mishandeld. Dat zegt een bron binnen de politie van Los Angeles tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Het laatste incident was een steekpartij, maandagavond, tijdens een afterparty van Drake en Lil Wayne.

Vlak nadat Brown klaar was met zijn optreden op het feest gingen enkele mensen met elkaar op de vuist waarbij iemand werd neergestoken. Het slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis maar lijkt goed te herstellen.

"Altijd als Brown en zijn mensen ergens opduiken, weten we dat er iets gebeurt", zegt een woordvoerder van de politie. "Het bezorgt ons grote kopzorgen." Vorige maand werden drie mensen neergeschoten tijdens een optreden van Brown in een club in New York.

De politie heeft niemand gearresteerd omdat geen van de aanwezigen wilde getuigen. Bronnen zeggen dat de politie enkele nachtclubs in het geheim heeft gevraagd voortaan Brown en zijn kornuiten te weigeren. Daar is echter geen gehoor aan gegeven, waarschijnlijk omdat Brown met zijn feestjes voor een flinke omzet zorgt.