'Avril Lavigne en echtgenoot ruziŽn over baby'

Avril Lavigne en haar man Chad Kroeger liggen continu met elkaar in de clinch. "Zij wil een kind, maar hij niet omdat hij op het punt staat op tournee te gaan", vertelt een ingewijde aan entertainmentsite Radar Online. "Ze hebben om allerlei redenen ruzie."

Lavigne en de Nickleback-frontman trouwden veertien maanden geleden. Geruchten dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert, doen al een paar dagen de ronde. "Ze heeft al tegen vrienden gezegd dat ze klaar is met hem." Lavigne zou haar echtgenoot niet volledig vertrouwen. "En daar heeft ze goede reden toe. Hij schijnt zijn ex te hebben bedrogen met Avril voordat hij haar verliet."

Ook het tegenvallende succes van Lavignes meest recente album Avril Lavigne zou een zware wissel trekken op het huwelijk. "Zij geeft hem daar de schuld van, omdat Chad het merendeel van de nummers heeft geproduceerd."

Hoewel de 29-jarige Lavigne en de 39-jarige Kroeger kennelijk continu ruziën, is het woord scheiding volgens de ingewijde nog niet gevallen. "Maar al die heibel kunnen ze niet langer verbergen."