Hamburgerbakker neemt wraak op krenterige McCoy

Een hamburgerbakker in Philadelphia heeft op een originele manier wraak genomen op een krenterige klant, door diens rekening met de minieme fooi goed in beeld op internet te koop aan te bieden. Dat idee gaat hem goud geld opleveren. De zuinige bezoeker was dan ook LeSean McCoy, een sterspeler van American footballclub Philadelphia Eagles.

McCoy, goed voor een jaarsalaris van 7,5 miljoen dollar, moest na goed te hebben getafeld bij PYT Burger met zijn drie gasten ruim 60 dollar betalen. Hij deed er 15 cent tip bovenop, ofwel 0,3 procent van het totaalbedrag. In de Verenigde Staten is 15 tot 20 procent gebruikelijk, omdat de bediening in de horeca daarvan grotendeels afhankelijk is door de lage lonen.

McCoy verweerde zich door te zeggen dat hij de service maar niets vond, het personeel van de tent voelde zich echter slecht behandeld door de populaire sporter en zijn metgezellen. De restauranteigenaar besloot de 'bill' daarop te veilen via Ebay. Er is inmiddels een bod binnen van 100.000 dollar (77.00 euro). Liefhebbers van sportparafernalia kunnen zich nog tot zaterdag melden. McCoy zelf misschien?

Hamburgerbakker neemt wraak op McCoy
Hamburgerbakker neemt wraak op McCoy (Foto: ANP)