Patty Brard wil FOK!ker met 30+ worst

Patty Brard was niet blij met de stripper die haar vriendinnen hadden geregeld voor haar vrijgezellenfeest. "Hij had het kleinste worstje van Londen en stonk naar zweet", zegt de presentatrice, die volgende maand voor de vierde keer trouwt, in Koffietijd. Brard werd afgelopen weekend als verrassing meegenomen naar Engeland.

De 59-jarige presentatrice was in het vooruitzicht gesteld dat een 'grote en heerlijke sportman' zijn kleren uit zou trekken, maar die was verhinderd. Zijn vervanger viel dus niet in de smaak. De presentatrice wilde überhaupt geen stripper. "Ik haat strippers. Ik vind het viezig. Dit was gewoon pesten van de meiden."

Hoewel het entertainment Brard niet volledig bekoorde, heeft ze enorm genoten. "We zaten in een fantastisch hotel en we hebben heerlijk gegeten", somt ze op. "Het is iets wat memorabel is. Je wilt het eigenlijk altijd doen want het gebeurt nooit dat je met zeven vriendinnen tegelijk bij elkaar bent."

De presentatrice trouwt op 15 september met Antoine van de Vijver. Een week later beloven de twee elkaar eeuwige trouw op Ibiza. Brard zegt dat haar eerdere huwelijken, met Ron Brandsteder, Carlo Nasi en René Muthert, niet 'op haar manier' verliepen. "Nu doe ik het echt zoals ik dat wil."