De leukste sporttweets van week 33

Na een onderbreking van een aantal weken zijn we weer terug met onze wekelijkse rubriek van de leukste sporttweets. Sinds vorige week zal de rubriek elke vrijdag in plaats van zondags verschijnen. Verder blijft alles bij het oude en zetten we de allerleukste sporttweets weer voor jullie op een rijtje.

Als je er op je best uit wil zien op een teamfoto moet je soms wat trucjes uithalen:

Een deel van het wielerpeloton is in het noorden van Noorwegen neergestreken voor de Arctic Race of Norway en dat levert mooie plaatjes op:

Bij FC Dordrecht moeten ze nog een beetje wennen aan hun nieuwe status van Eredivisie-ploeg:

Op het podium eindigen bij de 100 meter op het EK atletiek schreeuwt om een selfie met onder andere onze eigen Dafne Schippers:

Over Dafne Schippers gesproken:

Telstar is niet zomaar een clubje blijkt maar weer:

Op de laatste dag van het PGA Championship trof Joost Luiten Nederlandse weersomstandigheden:

Zwemmer Ross Murdoch ontving fanmail. Het mag een wonder heten dat het is aangekomen:

Bijzonder bezoek bij Liverpool:

Terwijl Sharon van Rouwendaal de laatste meter van de door haar gewonnen 10 kilometer zwom, volgden haar ploeggenoten haar op de voet. Vooral Femke Heemskerk hield het niet meer van enthousiasme:

De 10 kilometer op het land bleek in Zürich tijdens het EK atletiek een pijnlijke bedoening:

Kamergenoten houden tijdens sportevenementen altijd rekening met elkaar. Zelfs als dat inhoudt dat je je niet eens kan omkleden:

Mooi zo'n glazen trofee, ze kunnen alleen zo makkelijk kapot gaan:

Plaspauze tijdens de Eneco Tour:

We vragen ons af of dit volgens de regels in het wielrennen wel mag. Zdenek Stybar neemt de koffie tot zich via een spuit:

Jake Stein werd tijdens de tienkamp op de Commonwealth Games al meteen gediskwalificeerd na twee valse starts op het eerste onderdeel. Gelukkig kan niemand hem op de trainingen uit de wedstrijd schieten: