Roy Donders niet blij met onthulling Privé

Roy Donders baalt ervan dat zijn relatie met Marvin al zo snel op straat lag. De stylist moest zijn nieuwe relatie wel toegeven na verhalen in weekblad Privé. "Ik vond het best moeilijk om zo snel naar buiten te komen met het nieuws dat ik een nieuwe relatie heb", vertelt Donders in Story.

"Aan de andere kant, als iets goed voelt, dan is het gewoon zo. Dus dan weet iedereen het maar", redeneert Donders. Slechts drie weken nadat zijn romance met Bas strandde, prijkte Marvin al aan de zijde van de stylist. De 23-jarige realityster ontkent geruchten dat hij is vreemdgegaan. "Ik ga niet met iemand flirten wanneer ik een relatie heb. Ik ben zo monogaam als je maar kunt zijn."

Donders' ex Bas maakt er geen punt van dat de realityster alweer een ander heeft. "Dat Roy een nieuwe vriend heeft, is zijn goed recht. Roy en ik zijn netjes uit elkaar gegaan. We hebben het een plekje kunnen geven en hebben nog een goed contact."

Donders zit ondertussen op een roze wolk met Marvin. "Ik zie de toekomst rooskleurig in. Marvin is gewoon voor mij bestemd. Hij trekt mij als een magneet aan. Marvin is een superlieve jongen die mij de hele dag de hemel in prijst."