Islamitische Staat uitgeroepen in Den Haag

Subhan'Allah! De staat Nederland lijkt verlost te zijn van een deel van de Haagse Schilderwijk. Een aantal inwoners die het woord van God serieus nemen, hebben binnen het voormalig Nederlands grondgebied Een Islamitische Staat uitgeroepen.

Ondanks dat diverse Islamgeleerden hebben geconstateerd dat sociale media meestal haram, of op z'n minst fitna zijn, hebben de betreffende relikneuzen Facebook gekozen als hèt ideale medium om hun boodschap te verkondigen. Masha Allah. Wanneer het jou uitkomt zal het heus wel okee zijn om tegen God's wetten in te gaan.

Het kleinste kind weet dat we het hier over de religie van de vrede hebben en dat tolerantie vaak het sleutelwoord is voor een harmonieuze samenleving. Er is dan ook als eerste kleine stap naar zo'n maatschappij maar meteen een dresscode ingevoerd. Mannen dienen voortaan een soort pyjama in het openbare leven te dragen of minimaal een aura-bedekkende broek, wat dat ook zijn mag. Natuurlijk zijn ook de vrouwen niet vergeten: deze inferieure wezens dienen voortaan een niqaab of een khimaar te dragen. En omdat bij het zien van de naakte vingers van vrouwen, islamitische mannen mogelijk allemaal zondige gedachten krijgen, dienen de broedmachines handschoenen te dragen. Wie dat niet doet, laat een fard.

De kleuren van de kledingstukken dienen donker en onopvallend te zijn. Een niqaab in een voornamelijk westerse stad mag natuurlijk totaal niet opvallen, zal de gedachtegang zijn.

De stichters van dit stukje vrede in oorlogsgebied hebben een openbare Facebookpagina aangemaakt. Felicitaties kunnen hier worden achtergelaten.