Bewijs voor buitenaards leven gevonden in grot

Archeologen in India zijn ervan overtuigd dat ze bewijs hebben gevonden dat het subcontinent ooit bezocht is geweest door soortgenoten van E.T., K-PAX of andere wezens die ontsproten zijn aan de fantasie buitenaardse bezoekers. In een grot zijn tekeningen van 10.000 jaar oud gevonden waarop aliens en allerlei voertuigen -die niet zouden misstaan bij Star Wars- gevonden.

Meneer Bhagat, de archeoloog ter plekke, loog naar zijn idee niet toen hij zei dat in het Kanker-district (zo heet het echt) de verhalen van de ouderen waar blijken te zijn en dat er vele generaties geleden snurkers uit de ruimte kwamen om af en toe wat aardbewoners te ontvoeren. Er gaan verhalen rond van kleine mannetjes die zomaar uit de lucht kwamen in een rond voertuig. In het gebied staan ze bekend als 'Rohela'.

In de ogen van Bhagat mòeten de afgebeelde figuren wel aliens zijn. De neuzen ontbreken namelijk en als klapper op de vuurpijl hebben ze ook nog eens een futuristisch uitziend wapen in de handjes. Sommige bezoekers dragen zelfs een ruimtepak. Het is in de ogen van deze expert opvallend dat het beeltenissen vrijwel exact overeen komen met het moderne beeld dat Hollywood van buitenaards leven heeft. Voor hem een reden om aan te nemen dat hij de spijker op de kop slaat.

Andere archeologen worden gevraagd om ook een kijkje te nemen in de grot, om hun mening daar te ventileren.