Stalker verraste Sandra Bullock bij slaapkamerdeur

De stalker die begin vorige maand werd gearresteerd wegens het lastigvallen van Sandra Bullock is toch wat dichterbij gekomen dan werd gedacht. Eerder werd bericht dat hij het huis van de actrice was binnengedrongen, maar haar niet trof. Nu blijkt dat de twee elkaar buiten de slaapkamer zagen, schrijft TMZ.

De entertainmentsite wist de hand te leggen op het huiszoekingsbevel waarmee de politie aanklopte bij de stalker, Joshua Corbett. Daarin staat dat Bullock rond 01.00 uur een knal hoorde in haar huis en naar haar slaapkamerdeur liep om die op slot te doen.

Daar zag Bullock Corbett met donkere kleding in haar gang staan. Meteen daarna smeet ze de deur dicht en belde het alarmnummer. Ze vertelde dat ze een halfuur daarvoor onder de douche had gestaan, en het is mogelijk dat Corbett al die tijd al in haar huis was.

Toen de politie arriveerde begon Corbett zijn excuses te schreeuwen. "Sandi, het spijt me. Klaag me alsjeblieft niet aan."

Corbett had ook een dossier bij zich met knipsels en foto's van Bullock. Bij een stond geschreven: ik zal altijd aan jou en mijn zoon Louie blijven denken, want jij bent mijn vrouw volgens de wet, de wet van God en jij behoort aan mij en ik aan jou. Ook schreef Corbett de actrice te vergeven voor 'alles wat ze wellicht heeft gedaan'. Daarnaast waren krabbels te lezen waarin hij Bullock 'lekker, intelligent, lenig en strak' noemt.

Bij het doorzoeken van Corbetts huis werd een wapenarsenaal gevonden, waaronder een machinegeweer, twee aanvalsgeweren en lichtspoormunitie. Als Corbett schuldig wordt bevonden aan inbraak kan hij zeven jaar celstraf krijgen. Voor het bezit van de vuurwapens kan daar nog eens vijf jaar bijkomen.


Stalker verraste Sandra Bullock bij slaapkamerdeur (Foto: Novum)