Dave Roelvink geilt op 'neptieten'

Dave Roelvink, de zoon van Amsterdamse volkszanger Dries Roelvink, heeft geen smaak. Hij is namelijk dol op borsten waaraan gesleuteld is. "Ik ben gek op neptieten", verklaart hij in Viva. "Vrienden verklaren me voor gek, maar ik vind ze prachtig."

De 20-jarige Roelvink, die in augustus te zien is in de speelfilm De Overgave, heeft naar eigen zeggen al drie vrouwen met siliconenborsten op zijn veroveringslijstje staan. "De vorm is mooier dan bij echte borsten", vindt Roelvink, die sinds kort aan het daten is met een meisje. "Ze staan mooi vooruit, ze kijken je aan. Echte borsten zijn wel iets zachter, maar als ik moet kiezen, ga ik toch voor de mooiste vorm."

Roelvink deed veel modellenwerk en was te zien was in het SBS-programma Sterren Springen, maar wil het liefst een carrière als acteur. "Ik heb laatst auditie gedaan voor GTST, maar werd afgewezen om mijn Amsterdamse accent. Daar baalde ik enorm van." Roelvink is daarom met spraaklessen begonnen. "Ik wil mijn acteercarrière serieus gaan aanpakken."