Ex J-Lo friemelt aan transseksueel

De ex-vriend van Jennifer Lopez is de laatste tijd flink bezig met een vrouw die vroeger een man was. Casper Smart en Lopez zetten onlangs een punt achter hun relatie van tweeënhalf jaar, maar de voormalige toyboy heeft naar verluidt een heftige romance met de transseksuele Xristina Marie. Dat schrijven Britse media op basis van The Sun.

"Ik was in een club en Casper zat enorm te flirten", zegt Marie tegen de boulevardkrant. "Iedereen in Miami weet wie ik ben, dus hij zal wel hebben geweten dat ik een transgender ben. Een paar dagen later kreeg ik een boodschap via Instagram."

Van het een kwam het ander, laat Marie weten. "We gingen een stukje rijden in zijn auto en ik vroeg of hij wist wat voor soort meisje ik was. Hij antwoordde dat hij donders goed wist wie ik was, zijn achternaam is immers Smart. We zoenden en zaten een beetje aan elkaar."

Na het sturen van een weinig verhullende foto van haar achterwerk was Smart wel te porren voor een tweede sessie. "We hebben alles gedaan wat je kunt doen tijdens het autorijden", lacht Marie.

Ook zou Smart achter een andere transseksueel aan hebben gezeten, Sofie Vissa. Zij zegt een foto te hebben ontvangen van Smart 'waarop alles te zien was'. Een woordvoerder van Lopez laat echter weten dat de ontmoetingen met beide dames plaatsvonden toen het stel al uit elkaar was.