Afrojack ontkent bezwangeren Anouk

Afrojack is niet de vader van het vijfde kind van Anouk. "Nee, dat klopt niet. Ik weet niet waar dat vandaan komt", zegt de dj vrijdag in RTL Boulevard. Vorige maand deden de geruchten de ronde dat Afrojack Anouk had bezwangerd omdat ze maanden daarvoor samen hadden gewerkt. Beiden wilden eerder niet op de roddels reageren.

Hoewel de dj, die al een kind heeft met zijn ex, niet de vader is van de baby, vindt hij het wel heel leuk dat de zangeres in verwachting is. "Ik ben wel heel blij voor haar."

Afrojack is ook erg blij met zijn debuutalbum Forget the World, dat vrijdag uitkwam. "Elk nummer op de plaat kwam uit mijn hart", zegt de dj, die eigenlijk Nick van de Wall heet. "Dat is ook mijn boodschap aan iedereen. Volg je dromen en volg je hart en luister niet naar wat iedereen zegt."

De 26-jarige dj werkte voor het album samen met bekende artiesten als Sting, Wiz Khalifa en Snoop Dogg. Met laatstgenoemde was de samenwerking een 'feest'. "Hoe iedereen denkt hoe Snoop Dogg is, zo is hij ook. Dat was wel echt vet."