Puber neukt juf (25) voor hoger cijfer

Een 18-jarige scholier uit Oklahoma heeft een wel heel toffe manier gevonden om zijn rapportcijfer voor Engels enorm op te krikken. Hij heeft namelijk zijn 25-jarige docente Engels een paar keer uitgewoond. In tegenstelling tot veel andere leraressen, is Kalyn Thompson geen lelijkerd om te zien.

De knul was niet blij toen hij zijn score op het vak Engels zag. In december besloot hij dan ook aan te pappen met de blonde juf.

In maart werd de scholier dan eindelijk 18 en stond niets hen meer in de weg. Bij een nabijgelegen meertje reeg hij Thompson aan zijn paarsgepunte lans. Enkele dagen later in een hotel gaf hij zijn docente nogmaals een veeg. Alles voor de cijfers, zo dacht de scholier.

En met succes. In plaats van een F, prijkte er ditmaal een 98 op zijn rapport. Een extreem hoog cijfer dus. Het duurde dan ook niet lang of de zaak lekte uit. Na een onderzoek is Thompson halverwege april ontslagen en in de boeien geslagen.

Hoewel men in Oklahama 18 moet zijn voor seks en de geile juf keurig had gewacht, dient een scholier al 21 te zijn voor hij seks mag hebben met een docente. Thompson, die de knul ook had bestookt met geile sms'jes, moet nu terechtstaan wegens verkrachting.

ThompsonDe juf in kwestie. Nice?
(foto: Clear Creek CountySheriff's Office)