Relikneus: Christenen moeten vernederd worden.

De Britse radicale relikneus Abu Waleed heeft geen boodschap aan westerse waarden als gelijkheid, vrijheid en broederschap. Waar hij wel een boodschap aan heeft zijn de lessen die je uit de Hadith kan trekken. Zo weet hij te onderbouwen dat er wetten zouden moeten komen die Christenen vernederen en discrimineren. Dit zou ervoor moeten zorgen dat ze zich uiteindelijk bekeren naar het ware geloof.

De ongelovige zou een rode riem om zijn nek moeten gaan dragen en ook twee verschillende schoenen aan zijn voeten moeten hebben. Tevens leert volgens hem de Hadith dat wanneer een ongelovige mooiere kleren aan heeft dan een moslim, de moslim deze zou mogen confisqueren. Een moslim is immers superieur aan iemand die deze geestelijke afwijking niet heeft. In het leuke boekje valt ook te lezen dat niet-moslims niet op de stoep mogen lopen, een moslim als eerste dienen te begroeten en dat zijn voorhoofd geschoren zou moeten worden. Voor kinderen geldt dat allemaal niet; de vernedering van hun vader zou het kroost vanzelf doen besluiten moslim te worden.

De geestelijke maakt er verder een punt van dat de ideeën van de Verenigde Naties vaak haaks op de leerlingen van de Islam staat. Daaruit concludeert de radicaal dat het handvest van de internationale organisatie haram is.

Binnen Groot-Brittannië heeft de relidioot veel aanhangers. Abu Waleed is een groot voorstander van het invoeren van de sharia voor alles en iedereen. Op een video die twee dagen geleden verschenen is, geeft onze vriendelijke vriend tekst en uitleg.


Gezellige gast met een mening