start12.nl: FOK! is 'helemaal niets'

Op start12.nl verschijnen recensies van websites. Hieronder ook FOK.nl, de briljante site waar je je nu bevindt. Op start12.nl zijn de meningen over uw favoriete site echter verdeeld.

"Fok is een slechte aanrader ze discrimineren heel veel en laten mensen makkelijk belachelijk op de forums maken. Fok denkt het altijd beter te weten. Dit zijn mijn ervaringen met Fok. Ik vind dit niet kunnen en eigenlijk gewoon belachelijk van Fok. Laten we dit niet accepteren! Jammer dat deze websites nog bestaan." aldus Internetman, die ons een eindcijfer van 1,3 geeft.

Ene Janne verwoordt het op duidelijke wijze: "Jammer ik vind het ook een niet al te leuke website ze banneren je heel snel en weten het altijd beter. Ik ken wel leukere forums. Dit forum ga ik niet meer bezoeken het schikt bezoekers alleen maar af! Jammer dat ze zo de baas spelen maar ja zo schikt het wel bezoekers af. Het zou wel beter kunnen maar wat dat weet ik wel."

Er zijn ook positieve geluiden te horen. Zo noemt Marc FOK.nl 'Zeker de meest diepgaande nieuwssite', ongetijfeld doelend op de paarsgepunte lans van Djeez en vindt Kim FOK! 'zeker een dagelijks bezoekje waard!'

Helaas stamt de jongste 'recensie' alweer uit 2008