Rouwende Miley Cyrus krijgt puppy van mamma

Miley Cyrus kan de leegte die haar overleden hond Floyd heeft veroorzaakt, vullen met een nieuwe puppy. Haar moeder verraste de verdrietige zangeres vrijdag met haar nieuwe hondje Moonie. "Mijn moeder wist dat mijn hart was gebroken", twitterde Cyrus. De zangeres onthulde dinsdag dat haar trouwe viervoeter, die ze sinds 2011 had, was overleden.

"Niemand kan mijn schatje Floyd ooit vervangen, maar deze engel geeft me een vacht om bij uit te huilen", vervolgde de zangeres. Hoewel Cyrus blij lijkt te zijn met haar nieuwe hondje, blijft ze verdrietig om haar hond. "Ik wil slapen, maar ik kan alleen maar huilen. Ik wil niet thuiskomen in een huis waar Floyd niet rondrent en speelt." Het is niet duidelijk waar de husky aan is overleden.

De 21-jarige zangeres wist het woensdag tijdens een concert van haar Bangerz-toer ook niet droog te houden. Toen Cyrus het nummer Landslide van Fleetwood Mac inzette, barstte ze in tranen uit. De zangeres moet zaterdag optreden in New York en hoopt dat ze zich daar staande kan houden. "Help me mee de regenboog te vinden, Floyd."