Zes video's voor X-Men: Days of Future Past tonen bergen details

Het is een goede lente voor Marvel-fans: nadat Captain America vorige week de bioscopen bestormde is het een maand later de beurt aan Spider-Man en weer een maand later voegen de X-Men zich bij de groep. Voor X-Men: Days of Future Past zijn zes featurettes verschenen die meer laten zien van waar de film om draait en wat je kunt verwachten.

De film, alweer de zevende in de reeks, is geregisseerd door Bryan Singer, die ook de regie van de eerste twee films deed. Hij licht in de eerste featurette toe waarom zijn crew de beste is.

Days of Future Past brengt de oorspronkelijke trilogie samen met de verhaallijn uit First Class. Er komt dus een beetje tijdreizen bij kijken. Deze featurette legt uit welke rol Kitty Pryde hierin speelt.

Singer is enthousiast over zijn films, of hij nou X-Men, Superman of iets anders maakt, en hij neemt ons graag even mee naar een paar delen van de set. Hij legt ons uit hoe verschillende delen van de set aan elkaar aansluiten in deze "inbetweequel" en verklaart dat de film in 3D opneemt, in plaats van dat deze later wordt geconverteerd van 2D naar 3D.

Tot slot vat Singer nog even samen waarom hij zo entousiast is over het nieuwste hoofstuk in de X-Men-saga:

In X-Men: Days of Future Past bundelen de personages uit de originele X-Men filmtrilogie hun krachten met hun jongere zelf uit X-Men: First Class, in een epische strijd om het verleden te veranderen, zodat onze toekomst gered kan worden. Als gevolg daarvan is de cast rijkelijk gevuld met Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Anna Paquin, Ian McKellen, Patrick Stewart, James McAvoy, Michael Fassbender, Halle Berry, Nicholas Hoult, Peter Dinklage, Ellen Page, Shawn Ashmore en vele anderen. De film draait vanaf 22 mei.

Wil je nog een video zien? Check dan deze featurette voor The Amazing Spider-Man 2, met informatie over Electro.