'MH370-passagier zit op eiland'

Goed nieuws over vlucht MH370! Een van de passagiers van de vermiste Boeing van Malaysian Airlines zou op een eilandje in de Indische Oceaan zitten. Dit beweert niemand minder dan aluhoedjessite Niburu.co.

Volgens Niburu gaat het hier om Philip Wood. De beste man werkt voor IBM en zou in staat te zijn geweest een berichtje te versturen met behulp van zijn gsm. Het mobieltje wist hij uit het vliegtuig te smokkelen door het ding te verstoppen in zijn kont.

Wood zou een volledig zwarte foto hebben verstuurd (in je kont schijnt de zon namelijk niet) voorzien van een begeleidende tekst. "Ik word door onbekende militairen geblinddoekt vastgehouden als gijzelaar, nadat mijn vlucht was gekaapt", luidt het bericht. "Ik werk voor IBM en ik ben er in geslaagd om tijdens de kaping mijn telefoon in mijn achterwerk te verbergen. Ik ben gescheiden van de rest van de passagiers en zit in een cel. Mijn naam is Philip Wood. Ik denk dat ik ook gedrogeerd ben en kan niet helder denken."

Degenen die de boodschap in de openbaarheid hebben gebracht, zouden inmiddels zijn bedreigd. Daarom moet het wel echt zijn, zo claimt Niburu. Uit de meegestuurde foto bij het kiekje is gebleken dat de foto is gestuurd vanaf Diego Garcia, een piepklein atol in de Indische Oceaan. Volgens bronnen is het vrijwel zeker dat de vermiste Boeing is geland op het eiland en dat zeker een van de passagiers nog in leven is.

Zwarte fotoDe bewuste kontfoto