Baasje (13) bezwangert 23-jarige

Een 13-jarige jongen uit Glendale heeft de tijd van zijn leven beleefd met een aantrekkelijke dame van 23, die zich voordeed als 15-jarig meisje. De baas ging misschien wel zes maanden tekeer met zijn oudere vriendin, blijkt uit documenten van de rechtbank. Hij zou haar zelfs met jong hebben geschopt

De 23-jarige wulpse deerne is gevangen gezet. Het wordt haar kwalijk genomen dat ze een relatie onderhield met de 13-jarige eindbaas. Volgens de politie deed ze zich voor als 15-jarig meisje. Dat vinden tienerjochies natuurlijk geweldig interessant, dus grepen ze de kans volop aan.

De hitsige affaire kwam aan het licht nadat de moeder van de 13-jarige knul aan de bel trok bij de politie. Die hield daarna de social media en apps van Anna Areola-Hernandez extra scherp in de gaten. Politiemannen zijn immers ook niet vies van vrouwelijk schoon.

Uit de gerechtelijke stukken blijkt onomstotelijk dat de bronstige puber herhaaldelijk zijn paarsgepunte lans bij zijn scharrel naar binnen duwde. Mogelijk hebben nog meer tienerjongers hetzelfde genoegen mogen ervaren. De 13-jarige geluksvogel liep zijn bedpartner in september tegen het lijf in een winkelcentrum. Op de Facebook-pagina van Anna verschenen ook hitsige plaatjes van het liefdespaar.

Hoewel de knul er misschien een soa aan over heeft gehouden, is er nog meer goed nieuws: de hitsige tiener mag zich binnenkort misschien vader noemen, want zijn verovering is zwanger van hem. De dame heeft dan ook geen spijt. Desondanks is ze aangeklaagd voor seks met een minderjarige en mishandeling. De politie onderzoekt nu of de hete chick nog meer 'slachtoffers' heeft gemaakt.

FOX 10 News | myfoxphoenix.com