Succes Ali B bevestigt punt Wilders over terugsturen

Ali B die Geert Wilders van repliek diende door in een van zijn shows om minder, minder, minder Geert Wilders te vragen, dreigde zelf in zijn jonge jaren te ontsporen. Zijn moeder besloot de onhandelbare Ali naar familie in Marokko te sturen. Daar kwam hij tot Allah, rust en inzicht, staat te lezen in een interview met Readers Digest.

Ali Bouali, zoals zijn volledige naam luidt, verviel als jongen in crimineel gedrag als inbraak en diefstal. Ali blowde, was gokverslaafde en dealde drugs als wiet, speed, LSD en cocaïne. Hij hing op straat rond met vrienden en wilde hun respect afdwingen door zijn criminele daden en mooie verhalen.

De gokverslaving zorgde er voor dat hij eens 500 gulden, die hij van zijn hardwerkende moeder van Almere naar een familielid in Amsterdam moest brengen, onderweg vergokte bij een paar Albanezen die 'balletje balletje' speelden. Ali moest uiteindelijk opbiechten waar het geld gebleven was. Ali's moeder vond het mooi geweest met Ali's gokverslaving en criminele carrière en stuurde hem naar familie in Marokko.

Daar kwam Ali tot rust. Dankzij zijn geloof in Allah en de omgeving kickte hij af van de drugs en gokverslaving en werd hij de succesvolle voorbeeld Nederlandse Marokkaan zoals wij hem nu kennen. Daarmee lijkt Ali te bevestigen dat het idee van Wilders om criminele Marokkaanse jeugd naar Marokko terugsturen een effectieve oplossing is.


Ali B vertelt (Bron: Youtube - VEVOCasanova.)