Punt achter relatie Badr Hari en Estelle Cruijff

Badr Hari en Estelle Cruijff hebben besloten hun relatie te beëindigen. Dat liet het stel zaterdag weten in een verklaring aan Shownieuws.

Omdat de 29-jarige vechtsporter sinds oktober in Marokko woont en Cruijff en haar kinderen in Nederland rees de vraag of de relatie nog wel kon werken. Daarvoor ziet het stel te weinig perspectief, is de conclusie over deze 'bewust ingebouwde periode van afstand'.

Ook de strafzaak tegen de kickbokser, die in februari tot een jaar cel werd veroordeeld voor geweld in het uitgaansleven, de 'extreme media'-aandacht voor hun relatie, en Estelles echtscheiding van Ruud Gullit spelen een rol in het besluit. Hierdoor werd het voor hen 'steeds moeilijker de tijd en aandacht aan elkaar te schenken'.

Na eerdere berichten dat de twee uit elkaar waren werden ze in december samen gezien in Marrakech. Toen was onduidelijk wat de status van hun verhouding was, maar nu blijkt dat ze bewust afstand van elkaar hebben genomen om over hun relatie na te denken en erover te praten.

Badr en Estelle, die sinds juni 2012 een koppel vormden, vragen de media geen vragen te stellen over de beëindiging van hun relatie.