Kwak in bakkes is gezond!

Heren, vanaf heden staat niets jou meer in de weg om je vriendin vol in haar gezicht te blaffen. Sperma schijnt zeer goed te zijn voor de huid. Vrouwen zien er met mannenpap een stuk jonger uit.

Je kent het vast wel van de vele natuurfilms. Een kerel trekt zich net voor het moment suprême terug, waarna de vrouw in kwestie de kloppende roede voor haar hoofd houdt. Vervolgens spuit de potente kerel zijn liefdesnectar vol in de bakkes van het vrouwtje, waarna zij het verlekkerd overal uitsmeert.

Voortaan is dus ook voor jou deze schone taak weggelegd. Je zaad is namelijk hét middel voor de eeuwige jeugd. Tenminste, als wij Stella Ralfini mogen geloven. Zij is inmiddels 67 jaar, maar toch ziet ze er nog niet als een graftak uit. Het geheim? Sperma, zo verklapt ze.

"Tijdens een reis door India kwam ik in contact met een van de mooiste vrouwen die ik ooit had gezien", vertelt de brunette. "Ze vertelde me dat ze al in de zestig was, maar ze leek veel jonger. Haar huid was zo zacht en zonder rimpels, ik moest haar geheim weten!"

"Het geheim was een gezichtsmasker, gemaakt van de sperma van haar echtgenoot", zo vervolgt ze. Een zeer oud recept, zo blijkt, dat van moeder op dochter is doorgegeven. "Omdat ik van nature nieuwsgierig ben, besloot ik het zelf te proberen. Al na enkele maanden straalde mijn huid als nooit tevoren!"

Volgens Ralfini hoef je de facial slechts eens per twee weken uit te voeren. Wel moet je de therapie zeker drie maanden volhouden om het eerste effect op te merken. Veel moeite hoeft het overigens niet te kosten. "Na de seks spuit je het sperma op je hand waarna je de kwak op je gezicht en nek smeert. Laat het een kwartier zitten en was het weer af met warm water."

Ohja, de vrouw in kwestie raadt aan dat de leverancier van de mannenpap met de hand wordt bevredigd. Zo krijg je de zaadjes rechtstreeks uit de bron en kun je een beetje richten. Maar niets staat je tegen om het zelf rechtstreeks in haar bakkes te kwakken. Bovendien snijdt het mes aan twee kanten: door een jongere huid, hebben vrouwen meer zin aan seks. Het is maar dat je het effe weet...

Met ondersteunend filmpje, ter leering ende vermaeck...