Lekkere studente veilt maagdelijkheid

Elizabeth Raine heeft een bijzondere manier gevonden om haar studiebeurs wat aan te vullen. Nieuw is het idee natuurlijk niet, maar de 27-jarige blondine wil haar maagdelijkheid verkopen.

Het lijkt misschien vreemd dat het vliesje van de studente Geneeskunde nog nooit is doorboord. Raine ziet er namelijk behoorlijk lekker uit. Ze is lang, slank en blond. Maar heeft helaas wel kleine tietjes.

Zelf zweert ze dat ze nog een volledig groentje is. Zo heeft niemand haar ooit naakt gezien. Ook zegt Raine dat zij nog nooit is geconfronteerd met een ontblote spermaspeer.

Omdat ze naar eigen zeggen niet is gehecht aan haar maagdelijkheid, is zij een website gestart om haar maagdelijkheid te veilen. Compleet met zeer sexy foto's. Ook houdt ze een blog bij over haar transformatie van maagd naar 'hoer'.

De lekkere studente stelt echter nogal wat eisen. Ze wil minimaal 400.000 dollar ophalen met haar actie. Waarover keurig belasting zal worden betaald, en waarvan 35 procent naar een goed doel gaat. "Ik doe het voor het geld", bekent ze. "Seks is gewoon seks."

Ooit al eens een lekkere studente willen ontmaagden? Bieden kan hier vanaf 1 april! Wel gaat de actie via Australië, aangezien prostitutie in de VS zwaar illegaal is.

screendumpDe studente, helaas laat ze haar hoofd niet zien...
Alle foto's zien?