Sexy juf (31) doet scholier in lokaal

Het 'geile juffen'-bericht van vandaag neemt ons mee naar Hampden Township. In dit stadje in de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft een 31-jarige lerares zich in haar klaslokaal laten uitwonen door een scholier. In tegenstelling tot veel andere berichten, mag Emily Nesbit zich rekenen tot de categorie leraressen waarbij je graag vooraan zit in de klas.

De seksrelatie kwam deze week aan het licht. Een 18-jarige scholiere had in de telefoon gekeken van de onbekende jongen, en ontdekte daarin een paar pikante sms'jes van de docente. Het meisje stapte hierop direct naar de conrector.

Maandag deed Bromsnor een inval op Cumberland Valley High School. De jongen, wiens leeftijd niet is bekendgemaakt, werd hierbij stevig aan de tand gevoeld. Hij bekende dat Nesbit en hij een relatie hebben. Ook leverde hij zijn telefoon in.

De volgende dag werd de knaap ontboden op het politiebureau. Hier vertelde hij dat hij de geile juf enkele dagen per week opzocht in haar klaslokaal, aan het einde van de middag. Ook vertelde het kereltje dat ze elkaars hand vasthielden en hebben gezoend. Daarnaast biechtte hij op dat ze seks hebben gehad in haar klaslokaal.

De relatie was al twee maanden aan de gang, zo bekende de scholier. Uit zijn telefoongegevens is gebleken dat hij Nesbit zijn 'vriendin' noemde. Ook stonden er enkele geile plaatjes van de docente Engels op zijn smartphone, in verschillende uitkleedstadia.

De lerares in kwestie werden uiteraard ook de duimschroeven aangedraaid. De mooie blondine heeft bekend dat ze seks heeft gehad met haar pupil. Zij is woensdag uit haar functie ontheven. Men is nog bezig te onderzoeken waarvoor Nesbit zal worden aangeklaagd. Intussen is er een video opgedoken waarin scholieren zwaar aangeslagen reageren op het nieuws.


Nesbit
De juf in kwestie. Nice? (foto: 2013 school yearbook)