FOK!GR14: livechat Ancilla Tilia (PP A'dam)

Update 18.55 uur: en we zijn live

Update 17.00 uur:
Ancilla heeft het livechattopic al doorgelezen en over twee uur is het dan zo ver: ze zal vanaf 19.00 uur jullie vragen -eerder gesteld of live- lezen en er hier zo veel mogelijk van beantwoorden. 

Ook de Piratenpartij zelf maakt gewag van de livechat:

Oorspronkelijk bericht:
De 28-jarige Amsterdamse Ancilla Tilia maakte zich reeds verdienstelijk als model en presentatrice. Ze kwam daarnaast de afgelopen jaren actief op voor digitale burgerrechten door zich in te zetten voor de stichting Bits Of Freedom. 

Ze besloot Piraat te worden en staat op de kieslijst van de Piratenpartij in Amsterdam. Zondag komt ze daarom op FOK! om in een livechat vragen te beantwoorden over de verkiezingen, de Piratenpartij en digitale vrijheid.

 De chat zal beginnen om 19.00 uur en duren tot 20.30 uur. Iedereen is welkom om in het speciaal aangemaakte interviewtopic in het Politiek-forum alvast vragen te stellen over de Piratenpartij in onze hoofdstad. Daarnaast kun je natuurlijk in het topic meelezen en -posten aankomende zondag: het is niet voor niets een livechat.  

Zet daarom je denkpet op en pen voor komende zondag al je prangende kwesties neer. De FOK.nl-crew gaat als je zondagavond er zelf niet bij kan zijn, zijn best doen om je vraag alsnog aan bod te laten komen. 


Ancilla legt uit waarom privacy en digitale burgerrechten ook in Amsterdam belangrijk zijn. Werkt je filmpje niet? Klik dan hier.