Edgar Davids is een slapjanus

De relatie van Olcay Gulsen en Edgar Davids is gestrand omdat de 33-jarige Gulsen 'te sterk' was voor de voetballer. "Hij was gewend dat vrouwen hun hand op hielden", vertelt Gulsen zaterdag in Volkskrant Magazine.

"Dan wordt alles betaald en dus bepaald. Mij kun je nog geen dertig meter de richting opsturen die jij wil. Ik loop alle kanten op. Ik ben heel eigenwijs", vertelt de eigenaresse van modemerk Supertrash over haar stukgelopen relatie. "Ik geloof niet in dingen die mensen mij opleggen. Dus ik zal ook niet snel een man mijn leven laten leiden."

Terugblikkend geeft Gulsen toe dat ze misschien eens naar een wedstrijd van Davids had gemoeten. "Misschien was dat heel egoïstisch", vertelt de zakenvrouw over het feit dat ze haar ex nooit heeft zien spelen. "En ik kan me ook voorstellen dat het niet aardig is."

Gulsen zat nooit op de tribune, omdat de wedstrijden haar 'gewoonweg niet zo veel interesseerden'. "Soms vind je de domste dingen doen met iemand leuk, omdat je de persoon heel leuk vind, en andere dingen kosten je veel moeite. Op dat moment voelde ik dat blijkbaar zo. Ik vind een relatie echt een moeilijk ding."