Overwerken = vreemdgaan

Eet je 's avonds vaak alleen omdat je vrouw of man moet overwerken, dan mag je je wederhelft wel goed in de gaten houden. Overwerk blijkt namelijk een zeer populaire smoes om ongestoord buiten de deur te neuken.

"Schat, ik eet vanavond op de zaak", zegt maar liefst 43 procent van de mannen die 's avonds een ander vrouwtje te grazen nemen. Hiermee is dit het meestgebruikte excuus voor seks met de buitenvrouw.

Vreemder is dat deze smoes onder vrouwen nóg populairder is. Daar zeggen 47 op de honderd dat haar vent niet op haar hoeft te wachten met eten, terwijl ze zich stiekem laat uitwonen door een FOK!ker met een paarsgepunte lans van 30 centimeter.

Deze schokkende conclusie valt te trekken uit een onderzoek van een datingsite voor vreemdgangers, waaraan maar liefst tweeduizend personen hebben deelgenomen. Als vrouw dien je echter ook op je hoede te zijn als een man zegt te gaan sporten of met vrienden op stap te gaan. Dames met een minnaar verzinnen ook vaak een reden als 'ff boodschappen doen' of 'met vriendinnen op stap'.