'TV-kok Rudolph van Veen liegt'

Het leven van CarltonBanks gaat niet over rozen. De FOK!ker heeft zojuist ontdekt dat de televisiewereld nep is. Volgens hem is tv-kok Rudolph van Veen een oplichter.

De beste man wilde gisteren eens een lekker perentaartje bakken. Op de website van 24 Kitchen zag hij een filmpje hoe zo'n stuk gebak in elkaar te kleien.

Het ging allemaal goed, tot Van Veen met de bovenkant van de taart bezig is. "Op 11.20 is hij 'gaatjes' aan het steken in de deksel van zijn perentaart", zo schrijft CarltonBanks in zijn topic. Dit volgens onderstaande foto:

taartje

Maar even later komt de perentaart er heel anders uit. Dit om 13.05, voor de kijkers. Zie onderstaand plaatje:

taartje

Er blijken maar liefst twee gaten te zijn verdwenen, van 25 naar 23 gaten! Op wonderbaarlijke wijze, 'dus de 47-jarige kok licht de kijkers op! Of hij is een tovenaar', zo concludeert de FOK!ker in kwestie.

"En ik maar denken dat hij echt kon koken", reageert hij. "Ik voel me genaaid en wil nooit meer naar zijn programma kijken, wat een fakert!"

Overigens kan Rudolph gewoon écht koken (en goed ook), maar wordt - en dan wordt regelmatig duidelijk gemaakt - er vooraf al een product op gelijke wijze bereid om te zorgen dat de programma's niet te lang duren. In 2010 behaalde van Veen de titel Meester Patissier.