Blondje (23) kookt poesje in magnetron

Laura Cunliffe uit het Britse Hoyland moest deze week voor de rechtbank verschijnen wegens een grof staaltje dierenmishandeling. Het 23-jarige blondje had namelijk haar poesje in de magnetron gestopt. Het arme beestje heeft het niet overleefd.

De jongedame heeft in de rechtszaal bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan dierenmishandeling. Naar eigen zeggen wilde zij het vier maanden oude beestje straffen. Het poesje had namelijk haar goudvis aangevallen.

Cunliffe pakte haar huisdier op en stopte het in haar magnetron. Vervolgens liet zij het arme beestje vijf minuten koken. Toen de wrede Engelse het hevig gestreste dier uit de magnetron haalde, bleek het nog in leven.

Zij bracht het poesje naar een familielid, maar negentig minuten later stierf het alsnog. Alle interne organen waren letterlijk gekookt. Vervolgens liet zij het katje begraven. Uiteindelijk kreeg de dierenbescherming lucht van de zaak, en drie dagen later werd duidelijk wat het domme blondje had aangericht.

Volgens haar advocaat lijdt de jonge vrouw aan psychoses. Ook beweert ze depressief te zijn. Op 13 maart zal de rechter uitspraak doen in deze schokkende zaak.