[Foto] 'Sheila' wordt 'Sexy'

Je hebt je naam niet voor het uitkiezen. Nou ja, feitelijk heb je dat wel: je kunt je naam natuurlijk laten veranderen. Sommige mensen, zoals Sheila Ranae Crabtree, doen dat ook daadwerkelijk. Sheila gaat tegenwoordig door het leven als Sexy Ranae Crabtree.

Sheila Sexy liet dinsdagmiddag haar naam bij de rechtbank in de Amerikaanse staat Ohio officieel veranderen: "Dat was het laatste dingetje dat ik nodig had om mijn leven compleet te doen voelen, een beetje zoals een puzzel," vertelt ze aan het Daily News.

Op weg naar de rechtbank kneep ze 'm nog wel even, want de rechter had haar naamsverandering nog kunnen afwijzen. Toch bleef ze vastberaden: "Ik heb mijn man gezegd dat ik niet zou vertrekken zonder naamsverandering."

De rechter wilde slechts wat dingetjes weten, zoals waarom ze Sexy wil heten. Het antwoord: "Ik ben vrij van geest. Ik heb graag veel pret en ik geniet enorm van het leven." Voor de rechter was dat kennelijk voldoende, want hij keurde de naamsverandering goed.

Al sinds haar aankonding ontving ze veel negatieve reacties, vooral op het internet, maar Sexy geeft niets om haters. Haar man, haar twee dochtertjes en  de rest van haar familie en vrienden steunen haar, en dat vindt ze het belangrijkst: "Zelfs voor mijn officiële naamsverandering noemden ze me al Sexy."

Ze is dan ook dolblij met het resultaat: "Dat is alles wat ik nodig had, die lelijke naam verliezen - gelukkig ben ik er voorgoed vanaf!"

Ergens achter de tieten zit Sexy, zodat jullie zelf kunnen beoordelen of ze haar naam eer aan doet. Uw nederige verslaggever heeft haar nog niet kunnen vinden. (Foto: Sexy Ranae Crabtree/Facebook)Ergens achter de tieten zit Sexy, zodat jullie zelf kunnen beoordelen of ze haar naam eer aan doet. Uw nederige verslaggever heeft haar nog niet kunnen vinden. (Foto: Sexy Ranae Crabtree/Facebook)