Webcamseks 3 vriendinnen viral

In Nieuw-Zeeland gaat sinds enige dagen een pikant filmpje rond. Een filmpje waarop drie jonge vrouwen elkaar bevredigen voor de webcam, gaat als een lopend vuurtje over het internet.

In het seksfilmpje is een hoofdrol weggelegd voor drie jongedames uit Blenheim. Zij zijn zo te zien rond de twintig jaar.

De dames hebben het zichtbaar naar hun zin. De bewuste sekstape duurt maar liefst anderhalf uur. Duidelijk een amateuropname, gemaakt met de webcam in een slaapkamer.

Sinds vorige week wordt het filmpje verspreid via Facebook. Tot groot verdriet van de dames. Twee van hen zijn er zo slecht aan toe, dat ze een psychiater in de arm hebben genomen. Ook overwegen zij naar de rechter te stappen.

Een plaatsgenoot van de dames kreeg donderdag lucht van de pornofilm via een vriend die een link had geplaatst. "Ineens dook de film overal op", vertelt hij. Hoewel de sekstape al binnen een halfuur was verwijderd, was het kwaad al geschied. Het filmpje is vele malen gedownload en opnieuw online gezet.

In een paar uur hadden al zeker vijftig personen de sekstape geüpload. Ook was de film al doogedrongen tot buurland Australië. "Het was gewoon viral gegaan. Iedereen praatte erover."

Internetexpert Lee Chisholm wil nu roet in het eten gooien om dergelijk leed in de toekomst te voorkomen. Hij wil benadrukken dat alles wat je op internet doet, kan worden opgenomen en verspreid. De politie is niet van plan stappen te ondernemen, aangezien er niets strafbaars is gebeurd.