Sexy juf (24) doet 3 scholieren

De politie van Tacoma, in de Amerikaanse staat Washington, heeft ene Meredith Claire Powell in de boeien geslagen. De 24-jarige wiskundelerares op de Lincoln High School aldaar heeft namelijk seks gehad met maar liefst drie minderjarige scholieren.

De mooie blondine heeft naar verluidt een vijftienjarig ventje getrakteerd op een pijpbeurt. Een zestienjarige knaap heeft haar zelfs aan zijn spermaspeer geregen. Dit terwijl de rest van de klas op een bijeenkomst was.

Een derde leerling had Powell een pikant sms'je gestuurd. Hij schreef haar dat hij botergeil was geworden door aan haar te denken. De sexy juf, op dat moment flink in de olie, antwoordde hierop dat hij ook een lekker ding was.

De geile onderonsjes lekten uit nadat de geile docente haar excuses had gemaakt aan de vriendin van een van de knapen. Zij verontschuldigde zich voor het uitwisselen van 'onprofessionele' sms'jes.

Alle geile uitstapjes hebben vorige maand plaatsgevonden. Powell is gearresteerd en op borgtocht vrijgelaten. Uiteraard heeft zij ontslag gekregen.

Haar advocaat omschrijft haar als 'angstig, zeer jong en verward'. Powell had voorheen geen enkel strafbaar feit gepleegd. Op 24 april moet zij voor de rechter verschijnen.

Nice! Vieze verkrachtster, pek en veren!