Vrouw met hand in slipje in kinderprogramma

Nieuw-Zeelandse kindertjes zijn vandaag opgeschrikt door vieze plaatjes. Tijdens het kindertekenfilmpje Peppa Big was ineens een aantal foto's te zien van een mooie vrouw die beide handen in haar slipje stak.

Het gebeuren vond vanmiddag rond drie uur plaatselijk tijd plaats op de zender Channel Four. Margaret Lewis vertelt geschokt dat zij met haar dochter en kleinkind op Skype was toen ze het zag gebeuren. Deze had op de achtergrond het kinderprogramma op de tv.

"Het volgende dat er te zien was, was een foto van een vrouw", vertelt oma Lewis uit Paraparaumu. "Zij had beide handen in haar slipje. Op de foto die daarop volgde, likte ze haar vingers af."

De lekkere blondine was zeker een minuut te zien. Even later verscheen zij weer voor tien seconden. "Wij zijn enorm geschokt. Was de zender gehackt?"

Op de Facebook-pagina van de omroep wordt woedend gereageerd door verontruste ouders. De zender laat weten te zijn getroffen door een menselijke fout. Channel Four heeft zijn verontschuldigingen aangeboden.

Lekker wijf met hand in de broekEen screendump van de foto's