Moskeebezoekers pesten kledingzaak

In de Haagse Schilderswijk heeft zich weer een fraai staaltje islamfascisme voorgedaan. Reclame-uitingen van een doodnormale kledingzaak werden –waarschijnlijk– door bezoekers van de tegenoverliggende moskee gezien als onzedelijk en dus moest de spuitbus er maar aan te pas komen om de eigenaar van de zaak enig fatsoen bij te brengen.

Het feit dat de kledingwinkel Manzaram tegenover het gebedshuis ligt, heeft de eigenaar er helaas niet toe gebracht om wat zedelijkere posters te tonen die wat beter bij de moslimenclave passen. De winkel staat in een buurt waar islam en intolerantie hoogtij vieren en afbeeldingen van vrouwen die niet geheeld gehuld zijn in een niqaab, dat kan natuurlijk niet. Vrouwelijk schoon en vroom islamisme gaan namelijk niet samen. Gelukkig heeft de buurt terecht ingegrepen bij deze vorm van verpaupering.

"Het volk heeft gesproken en de meerderheid wil dit niet zien in de Schilderswijk", aldus een buurtbewoner. "En al helemaal niet voor de deur van een moskee. Dit is gewoon beledigend voor de gelovigen en het gebedshuis."