'Wiet' op muts, 3 kilo wiet in auto

Toen de 32-jarige Ali Reza Tabibnejad afgelopen vrijdag met drie kilo wiet in zijn auto besloot rond te rijden, nam hij twee stomme beslissingen. Ten eerste voegde hij asociaal in op een andere rijstrook, daarnaast bleek hij een muts op te hebben met het woord 'Weed' erop.

Agenten zagen hem op de snelweg bij La Pine, Oregon iets te liberaal van rijstrook wisselen en besloten de man aan te houden. Daarbij werd de 'wiet'-beanie al snel opgemerkt. Er werd toch eens in de auto rondgesnuffeld en al snel hadden de State Troopers drie kilo wiet gevonden.

In plaats van een verkeersboete krijgt de in Missoula, Montana woonachtige Tabibnejad nu een proces aan zijn broek en zit hij sinds het incident vast. Huffington Post herinnert zich dat het niet het eerste geval was van ongelukkige kledingkeuze.

Zo werd afgelopen jaar een man in Wisconsin gearresteerd voor rijden onder invloed. Hij droeg op dat moment een t-shirt met de tekst: "Been Drinking? Free Breathalyzer Test: Blow Here", met daaronder een pijltje richting zijn kruis.