Laura en Ruud krijgen visum Utopia

Laura Gräper en Ruud Termijn zullen de komende vier dagen in Utopia verblijven. De twee kregen de meeste stemmen van Utopia-volgers en lieten daarmee Arthur achter zich.

Laura Gräper heeft professioneel gevoetbald in het dameselftal van AZ en in het Nederlands elftal onder 19 jaar. Dat het haar te weinig opleverde was reden genoeg om te stoppen en in de bejaardenzorg verder te gaan. In Utopia hoopt ze mee te werken aan een samenleving zonder al te veel regels.

De 56-jarige Ruud Termijn heeft als masseur en boomchirurg gewerkt en was ooit eigenaar van een café en discotheek in Utrecht. Tegenwoordig verdient hij zijn geld als beeldend kunstenaar. Om de Utopianen aan geld te helpen hoopt hij dan ook zijn kunst te kunnen verkopen.

Ruud en Laura zullen moeten strijden om de gunst van de rest van de Utopianen. De Utopianen bepalen namelijk maandag wie van de twee het terrein moet verlaten. De tijdelijke bewoner met de meeste stemmen mag in Utopia blijven en bepaalt dinsdag wie van de genomineerden; Billy, Peter of Jimmy; weg moet.

Lees meer Utopia-verhalen in ons speciale forum.