Justin Bieber opgepakt!

Justin Bieber is vandaag opgepakt. De 'zanger' is in de boeien geslagen in Miami.

De marteling voor onze gevoelige oren is opgepakt wegens racen op de openbare weg. Ook zou hij met een stuk in de kraag achter het stuur hebben gezeten.

Hoe het nu met het kereltje is, is nog niet bekend. Nadere berichtgeving volgt.

Update 15.10 uur
Inmiddels weten we meer. Bieber is rond halfvijf vannacht plaatselijke tijd opgepakt. Met een gehuurde, knalgele Lamborghini was hij aan het straatracen tegen een rode Ferrari.

Na een achtervolging van twintig minuten wist de politie van Miami Justin en zijn maatje in de kraag te vatten. Omdat het kleuteridool heeft gedronken, wordt hij waarschijnlijk vandaag nog overgebracht naar de gevangenis van Miami Dade. Beide auto's zijn door de politie weggesleept.

Update 19.05 uur
Bieber is inderdaad overgebracht naar de gevangenis. Met een beetje mazzel mag hij daar nog een poosje blijven ook. Op een dergelijk misdrijf staat namelijk een gevangenisstraf van een halfjaar.

Justin was overigens niet erg lief voor de politie. Tijdens zijn arrestatie trakteerde hij hen op een scheldkanononnade, met daarin ook de woorden 'fuck!'. Daarnaast bleek zijn rijbewijs ook nog eens verlopen.

Ook is er een video verschenen met daarop de dragrace. Deze kun je hieronder bekijken.

Het bewuste filmpje van de race

De beide auto's, de gele is van Justin