Danny Trejo vindt Justin Bieber een klein meisje

De Amerikaanse acteur Danny Trejo vindt het laf dat Justin Bieber het huis van zijn buurman met eieren heeft bekogeld. "Als je zoiets doet, dan moet je ook het lef hebben om de consequenties te aanvaarden", zegt Trejo, bekend van films als Machete en Heat, in de Amerikaanse krant USA Today.

Bieber gooide eerder deze maand eieren tegen de woning van zijn buurman in Los Angeles. De Canadese zanger deed dit in de avond. "Dat jongetje gooit 's avonds eieren en rent nadat hij dat heeft gedaan naar binnen. Dan ben je net een klein meisje."

De zanger kan door zijn daad wegens vandalisme de gevangenis in draaien. Trejo, die in de jaren zestig meerdere malen in de bak zat, denkt dat Bieber niet stoer overkomt in de gevangenis. "Stel je voor dat een stoere gevangene aan hem vraagt waarvoor hij vastzit en dat hij dan zegt dat hij het huis van zijn buurman met eieren heeft bekogeld. Ze slaan hem in elkaar voor het verspillen van eieren."

De 69-jarige acteur denkt dat de 19-jarige Bieber goed op zichzelf moet letten zodat hij niet in de gevangenis belandt. "Ga niet, jongen. Je bent niet stoer genoeg", zegt Trejo. "Al die rappers die zeggen dat ze van de straat zijn en dat ze stoer zijn, hebben zelf nooit in de bak gezeten."