Kanye West haalt nog steeds neus op voor poepluiers

Kanye West vindt het nog steeds niet fijn om de luier van zijn dochter North te verschonen. "Hij is niet een man die luiers verschoont", zegt zijn verloofde Kim Kardashian vrijdag in de talkshow van Ellen DeGeneres. Eerder zeiden ingewijden al dat West zijn dochter nooit verschoonde.

De realityster zegt dat de rapper wel graag een uitzondering maakt, mocht het nodig zijn. "Hij zou het wel doen in geval van nood", zegt Kardashian. De realityster vindt het niet erg dat ze geen hulp krijgt bij de poepluiers. "Ik vind het verschonen altijd heel gezellig omdat ze dan zo veel kletst."

Kardashian vindt West een goede vader. "Hij is echt de beste vader van de wereld en hij is ontzettend betrokken", omschrijft de realityster, die met haar familie wordt gevolgd in Keeping Up with the Kardashians. "Als hij niet thuis is, moet ik hem elke dag foto's en video's sturen."

De 33-jarige Kim, die in juni beviel van North, wil in de toekomst zeker nog meer kinderen. "Ik wilde altijd al zes kinderen. Nu ik haar heb, wil ik er een miljoen", zegt de realityster. Hoewel Kardashian de zwangerschap erg zwaar vond, ziet ze het best zitten nog een keer te bevallen. "Het is het helemaal waard, dus ik zou best nog een keer willen lijden."