God redt juf (28) door seks met leerling

Het is de natte droom van iedere journalist: een bericht waarin seks, religie en criminaliteit samenkomen. Nu is het dan eindelijk zover. Een Amerikaanse juf heeft een van haar leerlingen verkracht. Maar, zo zegt ze zelf, er is niets aan het handje. Het is namelijk Gods plan.

De 28-jarige Alicia Gray uit Alabama verkrachtte een veertienjarige leerling van haar. Daarvoor werd ze vrijdag veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijke celstraf, bovenop de zes maanden die ze al in het gevang had gezeten. Ook mag ze nooit meer voor de klas staan.

Tot zover niets nieuws, maar Gray besloot zichzelf te verdedigen met behulp van een lokale pastoor. In een video zegt ze dat ze er alles aan doet om het goed te maken: "Ik bid dat ieder van jullie vrij zal zijn van de pijn, de bitterheid, de woede, de benauwdheid, wat je ook mag voelen."

In weerwil van het aloude adagium 'Never go full retard' doet ze er nog een schepje bovenop: "Ik denk dat God het aan het licht bracht om mij voor altijd te veranderen." Al die negatieve gevoelens zijn namelijk goed, volgens Gray: "Het zou nooit mogen hebben gebeuren, maar God maakt schoonheid uit vernietiging."

Uw nederige verslaggever zou nog wat meer opvallende quotes uit het filmpje kunnen halen om uw verbazing te doen toenemen, maar je kunt ook zelf even kijken. Dan weet je meteen of ze niiiiiice is: