Tietenfoto's worden mogelijk duur grapje

Tieten zijn tof. Ook om naar te kijken. Voor iedereen die geen echte tieten heeft om naar te kijken, zijn er tietenfoto's. Héél veel, zomaar gratis op het internet. Ze zijn namelijk niet moeilijk of duur om te maken. Behalve voor één 'kunstenaar'. Hij moet mogelijk een miljoen dollars neertikken voor zijn tietenfoto's.

Allen Henderson zette zijn muze op de plaat, terwijl ze op het observatiedek van het Empire State Building stonden. De dame besloot haar bovenlijf van kleding te ontdoen. Resultaat: blote tetten op de foto. Voor de kunst, zo zegt Henderson: "We deden een sociaal experiment."

We weten niet precies hoe, maar de foto's kwamen de eigenaars van het Empire State Building onder ogen. Zij werden direct woedend. De foto's zouden de reputatie van het iconische gebouw als een 'familievriendelijke toeristische attractie' bezoedelen. Ter compensatie hebben ze Henderson aangeklaagd voor één miljoen dollar, zo'n achthonderdduizend euro.

Volgens Henderson is het overdreven. De bezoekers hebben de toplessscène volgens hem niet eens gemerkt en ook de bewakers hebben niet ingegrepen. Bovendien, zegt hij: "Ze had geweldige borsten."

Zelf eens kijken of de borsten van het model de acht ton waard zijn? Hier staan de foto's (NSFW!).